Muutama vuosi sitten kaikkien tuntema teknologiajätti Apple yllätti kaikki merkkiuskolliset käyttäjät, tuomalla markkinoille iPhone 14 -mallit, joiden mukana ei ostaja enää saanutkaan paketissa totuttuun tapaan laturia tai kuulokkeita. Apple perusteli muutosta muun muassa ympäristöystävällisestä näkökulmasta ja yhteiskuntavastuullisuudellaan.

Lieneekö tämä ollut kuitenkin yksi hyvä markkinointikikka ja toimi saada lisämyyntiä aikaan, koska tämän myötä tarvittavien ja tarjottavien lisävarusteiden määrä on noussut kymmeniin erilaisiin oheistuotteisiin. Loistavia lisävarusteita tarjotaan iPhone 14 -puhelimille 2020-luvulla enemmän kuin koskaan.

Kuluttajien kulutustottumukset muuttuvat

Kulutustottumusten muuttuessa ja älyteknologian alati kehittyessä, valmistajien on pystyttävä tarjoamaan suurempia valikoimia erilaisia ja erilaisiin tarpeisiin vastaavia lisävarusteita. Näin on myös iPhonen kohdalla. Lisävarusteena myydään latureita, AirPods-kuulokkeita, näytönsuojia, panssarilaseja, kuoria, puhelinkoteloita sekä paljon muuta. Hanki itsellesi kaikki tarvittava ja shoppaile kuoret ja kotelot täällä.

Lisävarusteita on iPhone 14 -malliin monia

Ehkä tärkein ensimmäinen lisävaruste, jonka iPhonen ostava tarvitsee, on näytönsuoja, mutta käyttäjä tarvitsee muutakin. Näytönsuoja suojaa puhelinta etenkin naarmuilta ja kolhuilta. Panssarilasi suojaa suuremmilta vaurioilta. Jos etsii puhelimelleen kokonaisvaltaista suojaa, kannattaa tutustua keino- ja aitonahkaisiin puhelinkoteloihin ja kuoriin. Kuoria ja koteloita on saatavissa useissa eri värisävyissä, moneen makuun sopivasti.

Monet näistä lisävarusteista on hankittava samalla kertaa, kun ostaa itselleen uuden iPhone 14 -puhelimen. Tässä on tavallaan valmistajan taito koetuksella, kun pitää luoda käyttäjälle tietty tarve lisävarusteelle ja luoda toimiva sellainen saataville markkinoille puhelimen kanssa samaan aikaan.