Ostitko juuri uuden iPadin? Onneksi olkoon, se on mahtava laite! Varmaan jo tiedätkin, että siihen on saatavissa monia erilaisia käyttömukavuutta parantavia lisävarusteita, mutta et välttämättä tiedä, kuinka valtava valikoima niitä onkaan olemassa. Suurin osa käyttäjistä pärjää kuulokkeilla ja suojakotelolla, mutta saatavissa on paljon kaikkea muuta, kuten lataustelineitä, kuoria ja kaiuttimia.

Myös lapsille suunnattuja lisävarusteita, kuten hauskannäköisiä telineitä, on montaa mallia ja väriä. Kaikki iPadin lisävarusteet eivät suinkaan ole pelkkiä koristeita ja huvitteluvälineitä, vaan osa voi olla hyvinkin tarpeellisia. Esimerkiksi vuoden 2020 iPad Pro osaa estää luvattoman salakuuntelun sulkemalla mikrofoninsa, mutta vain jos käytössä on oikeanlainen kotelo tai suojakansi.

Laitteen käyttöikää pidentävät lisävarusteet

Osa iPadin lisävarusteista on suorastaan välttämättömiä, mikäli haluat arvokkaan laitteesi pysyvän ehjänä ja hyväkuntoisena niin pitkään kuin suinkin mahdollista. iPadille suunnitellut jalustat ja telineet pitävät laitteen tukevasti paikallaan, mitä vähentää putoamisen riskiä. Kun laite ei ole telineessään, voit koska tahansa pudottaa sen, mutta jos sen suojana on iskunkestävä Celly -kotelo, ei iPadille käy kuinkaan. Näyttöä voi suojata myös Trolsk lasisuojakalvolla, jotta vältyt naarmuilta ja tahroilta. Jotta sormistasi ei jäisi jälkiä näytölle, voit käyttää iPad-kynää, joka tekee kirjoittamisesta myös helpompaa. Laitteen puhdistaminen kannattaa hoitaa oikeanlaisilla tuotteilla, jotta et vahingoita sen pintaa. Katso mitä on saatavilla ja tee viisas päätös suojella iPadiasi, jotta voit iloita siitä mahdollisimman pitkään.

Muita hyödyllisiä ja hauskoja lisävarusteita

Jotkut iPadin lisävarusteet lisäävät myös käyttäjän turvallisuutta. Esimerkiksi autossa on oltava kunnollinen iPad-teline, koska irrallaan oleva iPad voi olla kolaritilanteessa todella vaarallinen, jos se pääsee sinkoutumaan päin matkustajaa. Usko tai älä, mutta törmäyksen sattuessa iPadin iskeytymispaino on lähes sata kiloa! Hanki siis ainakin kunnollinen iPad -teline autoosi. Välttämättömien varusteiden lisäksi on olemassa lukematon määrä lisävarusteita, joiden tarkoitus on vain tuottaa iloa. Haluaisitko vaikkapa bluetooth-kaiuttimen diskovalon tai musiikkikeskuksen? Musiikinkuunteluun on nimittäin tarjolla monenlaisia iPad-varusteita, kuten myös pelaamiseen. Urheilija puolestaan voi hankkia kuulokkeet, jotka pysyvät taatusti korvissa kovankin treenin aikana. Tutustu ajan kanssa iPad-lisävarusteiden laajaan valikoimaan, josta löydät varmasti jotain sellaista, mistä on hyötyä juuri sinulle.